Matrix mini-i Pro 4

 1,099.50

Razlika između Matrix mini-i Pro 4 i Matrix mini-i 4 je u tome da Pro model na prednjoj strani ima izlaz za slušalice i mogućnost dual-band Wi-Fi veze.

Matrix mini-i Pro 4 je potpuno novi glazbeni streamer koji ima bogat skup digitalnih ulaza s izvrsnim mogućnostima obrade digitalnog zvuka i također podržava network streaming protokole. U kombinaciji s visokokvalitetnim digitalnim audio/streaming sustavom za reprodukciju i aplikacijom za upravljanje MA Remote App, lako reproducira veliku količinu online streaminga glazbe, pružajući vam izuzetno iskustvo slušanja.

Nadograđen na najnoviji ES9039Q2M D/A čip iz ESS-a, s pažljivo podešenim audio krugovima, visokokvalitetnim audio komponentama i optimiziranim rasporedom krugova, ima vrlo visok SNR i izuzetno nisku distorziju, pružajući odlične performanse za različite vrste glazbe.

Link za dodatne informacije o specifikacijama!

Dostupnost: Na zalihi

SKU: MX_MN-IPRO4-G Kategorije: , ,

Matrix mini-i Pro 4 ima dva izlazna priključka za slušalice: jednostrani izlaz od 6,35 mm i balansirani izlaz od 4,4 mm, pružajući fleksibilne mogućnosti povezivanja za različite vrste slušalica. S potpuno uravnoteženim dizajnom kruga pojačala, mini-i Pro 4 smanjuje smetnje u prijenosu signala i učinkovito poboljšava izlaznu snagu i kvalitetu zvuka, bez napora pokrećući razne slušalice visoke impedancije.

Matrix mini-i Pro 4 opremljen je Gigabit Ethernetom i dual-band Wi-Fi vezom. Ethernet veza osigurava stabilnost i dovoljnu brzinu prijenosa audio podataka. Wi-Fi čini vezu urednom i praktičnom. I žičana i bežična veza omogućuju glatko i stabilno strimanje audio datoteka u vaš audio sustav.

Matrix mini-i Pro 4 zvuči super a jednostavan je za korištenje sa svojim 3,46-inčnim LCD zaslonom osjetljivim na dodir. Zaslon visoke razlučivosti prikazuje metapodatke zapisa koji se reproduciraju i status uređaja, dok aplikacija MA Remote i daljinski upravljač RM5 pružaju praktičnu interakciju između čovjeka i računala. Možete uživati u raznolikom izboru glazbenih izvora i ugodnijem iskustvu slušanja glazbe.

Najniža cijena u posljednjih 30 dana

Možda će vam se također svidjeti…

Scroll to Top