Uvjeti poslovanja

Ugovorne stranke

Prodavatelj je tvrtka: HD-INFO d.o.o., s adresom sjedišta Bršljana 21, Zagreb, Hrvatska.
Kupac je fizička ili pravna osoba koja potvrdi narudžbu kreiranu putem ovih Internet stranica i izvrši plaćanje naručene robe i usluga,  jednim od mogućih načina plaćanja (vidi načini plaćanja). Svojom potvrdom narudžbe Kupac se slaže sa svim uvjetima poslovanja ove Internet trgovine kako je to navedeno na ovim stranicama.

Sve vaše napomene, primjedbe i pohvale za kupovinu u ovoj web trgovini možete uputiti preko naše web forme na ovim stranicama ili na email prodavatelja.

Informacije o tvrtci (prodavatelju)

Ime tvrtke: HD-INFO d.o.o.
Adresa: Bršljana 21, HR-10000 Zagreb.
Elektronička pošta: hdm@hdinfo.hr
Kontakt telefon: +385 1 233-9048, +385 91 2333-686
Radno vrijeme: Webshop je otvoren za narudžbu od 0-24 sata.

Uvijeti prihvaćanja narudžbe u našoj Internet trgovini

Narudžbe koje kupac stvara putem automatiziranog sustava web trgovine na stranicama “https://hd-multimedia.com” nisu konačne i obavezujuće za prodavatelja. Svaka narudžba prije nego što postane važeća se ručno provjerava od strane djelatnika prodavatelja, kako bi se provjerilo stanje, cijena i mogućnost isporuke. Ukoliko možemo ispuniti narudžbu, narudžba će biti prihvaćena bez dodatnih obavijesti kupcu i roba će biti upućena na plaćanje i odstavu sukladno ugovorenim rokovima isporuke. Ukoliko narudžbu ne možemo ispuniti, odmah ćemo obavijestiti kupca (ili najkasnije u roku od 3 radna dana) o nemogućnosti ispunjenja narudžbe te u najmanje poslati obavijest putem e-mail poruke o otkazivanju narudžbe. Kupac je nakon toga slobodan ponoviti svoju narudžbu sukladno novim mogućnostima prodavatelja.

Uvjeti dostave

Dostava robe na adresu kupca je besplatna za iznos kupovine veće od 149€ na adresu u Republici Hrvatskoj i Republici Sloveniji.  Za naruđžbe manje od navedenog iznosa, naplaćujemo dostavu u fiksnom iznosu od 5€ ili 9€ ako kupac želi brzu dostavu.

Uz prethodni telefonski ili email dogovor kupac može sam preuzeti robu na našoj adresi: Svetice 23, Zagreb ili Strossmayerov trg 5 , Zagreb.

Kupac je dužan odmah prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja na vanjskoj kutiji i odmah ih reklamirati dostavljaču, te ako zaključi da je roba oštećena u transportu odbiti takvo preuzimanje pošiljke od dostavljača.

Dostava se obavlja do ulaza u stambeni objekt na koju je pošiljka adresirana. Dostavljač nije dužan robu nositi unutar objekta ili do kata na kojem se nalazi kupac.
Roba je osigurana od gubitaka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati zapisnik da je on preuzeo robu, što predstavlja potvrdu o preuzimanju robe od strane kupca.

Dostavu robe izvodimo putem dostavljačkih službi:

Pravo kupca na povrat robe 

(Jednostrani raskid ugovora po Članku 72. Zakona o zaštiti potrošača).
Kupac je u roku 14 dana od datuma kupnje odnosno primitka robe u mogućnosti raskinuti ugovor o kupnji i vratiti kupljenu robu na našu adresu: HD-INFO d.o.o., Svetice 23, HR-10000 Zagreb. Roba mora biti ista količinski i kvalitativno sukladna računu/ugovoru kako je primljena odnosno kupljena. Roba se mora vratiti s računom (kopijom) kako je kupljena i s naznakom da kupac ima namjeru raskinuti ugovor o kupnji.  

Kupcu će biti vraćeni uplaćen iznos: 1.) u 100% iznosu  – ako se roba vraća tvornički zapakirana i bez oštećenja na ambalaži; Kupac snosi troškove povrata robe na našu adresu; 2) u 80% iznosa, ako je roba vraća ispravna, kompletna i bez oštećenja, ali raspakirana i vraćena u originalnoj cjelovitoj ambalaži. Kupac snosi troškove povrata robe na našu adresu; 3) Ukoliko je roba nekompletna ili se vraća bez ambalaže, kupac i prodavatelj trebaju postići dogovor – o povratu robe i o iznosu koji će mu biti refundiran. U tom slučaju refundirani iznos, ne može biti viši od 50% ukupno uplaćenog iznosa za kupljenu robu.

Ukoliko se radi o povratku izvan roka od 14 dana od kupnje i iz razloga što je  kupac uočio nepravilnosti na robi ili slično, upućujemo kupca na konzultaciju sa našim servisom na adresi: HD-INFO d.o.o., Svetice 23, HR-10000 Zagreb, tel. 01/2333-686, kako bi ostvario svoja prava temeljem dobivenih jamstva na kvalitetu i ispravnost proizvoda. 

Jamstvo za sve nove proizvode – 24 mjeseci.

Jamstvo za sve nove (tvornički zapakirane) proizvode traju 24 mjeseci od datuma računa (kupovine). Jamstvo može biti skraćeno za neke vrste proizvoda i vrste prodaja no to mora biti posebno naglašeno prilikom ugovaranja kupnje.   
Dodatni uvijeti jamstva su dostupni na našim Internet stranicama.

Ovlašteni servis u jamstvenom roku.

Servis pruža tvrtka HD-INFO d.o.o. 

Kontakt: HD-INFO d.o.o., Svetice 23, HR-10000 Zagreb. tel. 01/2333-686.

Scroll to Top