Dostava i preuzimanje robe

Uvjeti dostave

Odmah želimo napomenuti da svu robu koju možete izabrati u našem web shopu dolazi s našeg vlastitog skladišta (lagera). Isporuka je zavisna o načinu preuzimanja i ukoliko sami preuzimate na našoj adresi moguća je i isporuka u roku od 24 sata. Postoje i neke iznimke kada roba nije dostupna i mora se naručiti direktno od proizvođača. Takve iznimke su jasno navedene neposredno kod kupovine takvog artikla.

Dostava robe na adresu kupca u Hrvatskoj je besplatna za iznos kupovine koji je viši od €149.00.  Besplatnu dostava je moguća na adresu u Republici Hrvatskoj i trajanje dostave je do 7 radnih dana.  Za narudžbe manje od navedenog iznosa, naplaćujemo dostavu u fiksnom iznosu €5.00. Ubrzanu dostavu za Hrvatsku (3 radna dana) i dostavu za Sloveniju naplaćujemo €9.00. 

Uz prethodni telefonski ili email dogovor, kupac može sam preuzeti robu na našoj adresi: Svetice 23, Zagreb ili Strossmayerov trg 5 , Zagreb.

Kupac je dužan odmah prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja na vanjskoj kutiji i odmah ih reklamirati dostavljaču, te ako zaključi da je roba oštećena u transportu odbiti takvo preuzimanje pošiljke od dostavljača.

Dostava se obavlja do ulaza u stambeni objekt na koju je pošiljka adresirana. Dostavljač nije dužan robu nositi unutar objekta ili do kata na kojem se nalazi kupac.
Roba je osigurana od gubitaka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati zapisnik da je on preuzeo robu, što predstavlja potvrdu o preuzimanju robe od strane kupca.

Dostavu robe izvodimo putem dostavljačkih službi:

Scroll to Top