Matrix mini-i 4

 739.50

Matrix mini-i 4 dostupan je i u Pro verziji koja na prednjoj strani ima izlaz za slušalice i mogućnost dual-band Wi-Fi veze.

Matrix mini-i 4 je potpuno novi glazbeni streamer koji ima bogat skup digitalnih ulaza s izvrsnim mogućnostima obrade digitalnog zvuka i također podržava network streaming protokole. U kombinaciji s visokokvalitetnim digitalnim audio/streaming sustavom za reprodukciju i aplikacijom za upravljanje MA Remote App, lako reproducira veliku količinu online streaminga glazbe, pružajući vam izuzetno iskustvo slušanja.

Nadograđen na najnoviji ES9039Q2M D/A čip iz ESS-a, s pažljivo podešenim audio krugovima, visokokvalitetnim audio komponentama i optimiziranim rasporedom krugova, ima vrlo visok SNR i izuzetno nisku distorziju, pružajući odlične performanse za različite vrste glazbe.

Link za dodatne informacije o specifikacijama!

Dostupnost: Na zalihi

SKU: MX_MN-I4-G Kategorije: , ,

Matrix mini-i 4 ima visokokvalitetni USB DAC. Omogućuje vam odabir odgovarajućeg USB kabela za povezivanje s računalima, pametnim telefonima ili tabletima i podržava različite audio formate i specifikacije brzine uzorkovanja do 768kHz PCM, DSD512 i MQA audio.

Matrix mini-i 4 imini-i 4 opremljen je gigabitnom Ethernet vezom kako bi se osigurala stabilnost i dovoljna brzina prijenosa prilikom reprodukcije audio datoteka visoke rezolucije na mreži, omogućujući glatki protok audio datoteka u vaš audio sustav.

Matrix mini-i 4 zvuči super a jednostavan je za korištenje sa svojim 3,46-inčnim LCD zaslonom osjetljivim na dodir. Zaslon visoke razlučivosti prikazuje metapodatke zapisa koji se reproduciraju i status uređaja, dok aplikacija MA Remote i daljinski upravljač RM5 pružaju praktičnu interakciju između čovjeka i računala. Možete uživati u raznolikom izboru glazbenih izvora i ugodnijem iskustvu slušanja glazbe.

Najniža cijena u posljednjih 30 dana

Možda će vam se također svidjeti…

Scroll to Top