-4%

Topping MX3s

 249.99  239.00

Topping MX3s je mali svestrani uređaj koji djeluje kao DAC, pojačalo od 2x50W i pojačalo za slušalice. Ima integrirani AK4377 DAC i Bluetooth prijemnik. Idealan i svestran model sposoban za dinamičnu, preciznu i vjernu reprodukciju. Digitalni ulazi Topping MX3s imaju automatsku detekciju ulaznog signala, što omogućuje da se automatski uključi kada primi audio signal i isključi ako se ne primi važeći signal jednu minutu.

Link za dodatne informacije o specifikacijama!

Obriši

Dio pojačala MX3s koristi Infineon Merus Class D čip koji mu omogućuje isporuku snage od 2x50W ispod 4Ω s visokom učinkovitošću većom od 90%. Također nudi karakterističnu restituciju koju obilježava prekrasna jasnoća i preciznost. MX3s također nudi dvorazinsku kontrolu pojačanja koja mu omogućuje prilagodbu vašem sustavu slušanja. Može se koristiti uz male pasivne kutije kao što su Edifier P12.

Topping MX3s ima Bluetooth prijemnik koji omogućuje emitiranje vaše glazbe s pametnog telefona ili tableta. Čip koji se koristi podržava aptX, aptX HD i aptX Adaptive prijenosne kodeke, promičući kvalitetnu bežičnu reprodukciju zvuka.

Topping MX3s ima RCA format subwoofer izlaza i može se koristiti za postavljanje 2.1 audio sustava. Korištenje subwoofera omogućuje postizanje dubokog i snažnog basa.

Boja

Black, Silver

Najniža cijena u posljednjih 30 dana

Možda će vam se također svidjeti…

Scroll to Top