-20%

Magnepan 1.7i (par)

 4,790.00  3,849.00

U izdanju broj 107 The Absolute Sound-a, Jonathan Valin, poznat u svijetu audio novinarstva, odabrao je Magnepanov MG 1.7 podni zvučnik kao jedan od najboljih zvučnika u posljednjih 70 godina. Ovi vitki trosmjerni zvučnici s kvazi-trakom slave se po visokoj razlučivosti, niskoj distorziji te iznimnom basu i visokim tonovima koji zadovoljavaju i najzahtjevnije audiofile. MG 1.7 reproducira glasove i akustične instrumente s nevjerojatnim realizmom, čineći ih posebno izuzetnima. Njihov jedinstveni doživljaj zvuka pruža visoke performanse, ističući se među vrhunskim dinamičkim zvučnicima. John Nork, dugogodišnji recenzent za The Absolute Sound, složio se s ovim mišljenjem u svojoj recenziji najnovije verzije, 1.7i, potvrđujući izvrsnost ovog klasika iz Magnepana.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Obriši
SKU: MG-17I Kategorije: , ,

Magnetostatski i elektrostatski zvučnici su elegantnog dizajna i jedinstvene plošne konstrukcije. Zvučni valovi se stvaraju pomicanjem ultra lagane membrane. Mala masa membrane omogućuje ultra brzo praćenje signala koji dolazi iz pojačala, s gotovo neznatnim distorzijama. Ono što se čuje iz zvučnika je vjerna reprodukcija audio signala.

Magnepan 1.7 je srednji po veličini zvučnik u Magnepan gami magnetostata. Magnepan je jedan od najstarijih i napoznatijih proizvođača ovog tipa zvučnika.

Magnepan .7
Opis 3-stazni / Quasi-Ribbon – panel plošni zvučnik
Frekv. opseg. 40 – 24k Hz
Snaga Pročitaj: Frequently Asked Questions
Osjetljivost 86dB / 500Hz / 2.83v
Impedancija 4 Ohma
Dimenzije Širina 48 cm x Visina 165 cm x Dubina 5 cm
Dospune obloge/materijali: Drveni okvir: crni i bijeli hrast,trešnja;  Aluminijski okvir: crni ili srebrni. Tkanina mrežice: crna, siva ili bijela.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

frame-fabric

Oak-White, AluSilver-White, Oak-Black, AluBlack – Black

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top