-20%

Magnepan .7 (par)

 2,990.00  2,399.00

Model .7 tvrtke Magnepan ističe se kao omiljeni unutar Magnepana, postajući zvučnik po izboru za one koji traže vrhunski zvuk. Brzo osvaja entuzijaste svojom sposobnošću stvaranja neusporedivih zvučnih slika, konkurirajući najboljim zvučnicima na tržištu. Već nakon nekoliko minuta slušanja postaje očito da Magnepan .7 ima moć transformacije, podižući doživljaj glazbe na nepoznate visine. Herb Reichert, u časopisu Stereophile, izražava utjecaj modela .7. Ističe da kada postoji temeljno ispravan pristup u radu dizajnera, povećava se vjerojatnost da će rezultirajući proizvodi otkriti temeljne glazbene istine široj piblici. Ukratko, Magnepan .7 nije samo zvučnik; to je kanal prema trajnoj glazbenoj izvrsnosti.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Obriši

Magnetostatski i elektrostatski zvučnici su elegantnog dizajna i jedinstvene plošne konstrukcije. Zvučni valovi se stvaraju pomicanjem ultra lagane membrane. Mala masa membrane omogućuje ultra brzo praćenje signala koji dolazi iz pojačala, s gotovo neznatnim distorzijama. Ono što se čuje iz zvučnika je vjerna reprodukcija audio signala.

Magnepan .7 je srednji po veličini zvučnik u Magnepan gami magnetostata. Magnepan je jedan od najstarijih i napoznatijih proizvođača ovog tipa zvučnika.

Magnepan .7
Opis 2-stazni / Quasi-Ribbon – panel plošni zvučnik
Frekv. opseg. 45 – 20k Hz
Snaga Pročitaj: Frequently Asked Questions
Osjetljivost 86dB / 500Hz / 2.83v
Impedancija 4 Ohma
Dimenzije Širina 38.7 cm x Visina 138 cm x Dubina 3.18 cm
Dospune obloge/materijali: drveni-trešnja, aluminijski crni ili srebrni okvir, crna ili siva zaštitna mrežica.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

frame-fabric

Cherry-Gray, AluBlack-Black, AluSilver-Black

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top