FiiO JT1

 79.90

FiiO JT1 koristi dinamički driver od 50 mm, temeljen na dijafragmi od PEK+PU+aluminijskog polimera pažljivo odabranog nakon procjene brojnih materijala. Lagana priroda drajvera omogućuje mu da se brzo kreće kako bi reproducirao čak i najsuptilnije detalje. FiiO JT1 je opremljen visokoučinkovitim N52 magnetima, visoko napetom CCAW glasovnom zavojnicom i pažljivo dizajniranom pogonskom dijafragmom kako bi se postigao prirodan i točan zvuk. Mekani podstavljeni jastučići za uši dizajnirani su za prilagodljivu traku za glavu. Traka za glavu je podesiva i rastezljiva kako biste mogli pronaći željeni kut u koji želite stati.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Nema na zalihi

SKU: FO_JT1_B Kategorije: , Oznaka:

FiiO JT1 su slušalice koje kombiniraju niskofrekventnu glasnoću i visoku rezoluciju, sa širokim i preciznim zvučnim poljem.

FiiO JT1 je opremljen visokoučinkovitim N52 magnetima, CCAW glasovnom zavojnicom visoke napetosti i pažljivo dizajniranom pogonskom membranom kako bi se postigao prirodan i točan zvuk.

Jednostavan za upravljanje: impedancija JT1 je 32 Ω, što može u potpunosti prikazati performanse zvuka čak i pod pogonom prednjeg kraja male snage.

FiiO JT1 dolazi s mikrofonom i kontrolama zvuka, što ga čini praktičnim za igranje i glasovnu komunikaciju.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top