FiiO FH9

 662.50

FiiO FH9 su IEM-ovi s hibridnom konfiguracijom od sedam drivera sa svake strane. FiiO FH9 sadrži 13,6 mm 2. generaciju DLC membranskog dinamičkog drivera uparenog sa šest vrhunskih balansiranih armaturnih drivera koje je dizajnirao Knowles. FiiO FH9 osigurava da dobijete stvarnu zvučnu izvedbu koja ima izvrsne detalje i ima bogat prirodni tonalitet.

FiiO FH9 – poveznica na karakteristike

Dostupnost: Na zalihi

SKU: FO_FH9_TI Kategorije: ,

FiiO FH9 je posebno prilagođen za stvaranje nevjerojatno snažnog i uravnoteženog odziva na nižim frekvencijama. FiiO FH9 dolazi s tri izmjenjiva zvučna filtra, svaki filtar ima svoje prigušivanje i gustoću. Oni pomažu malo prilagoditi zvuk, mogu se koristiti prema željama korisnika. Par se isporučuje s crvenim filtrom za poboljšanje odziva basova, zelenim filtrom za transparentan i uravnotežen zvuk i crnim filtrom za detaljan visoki zvuk visoke razlučivosti.

FiiO FH9 dolazi u paketu s kabelom od monokristalnog srebra visoke čistoće s 9 grana od po 28 žica, za ukupno 224 žice. Svaka žica je zasebno izolirana. Pletene su zajedno u Litz uzorku. Pruža vrhunske karakteristike zvučnog signala s ultra-niskim unutarnjim otporom signala. Ima zamjenjive završne utikače s 4,4 mm, 3,5 mm i 2,5 mm uključene u paket.

Boja

Titanium

Impedancija

18Ω@1kHz

Osjetljivost

108dB

Frekvencijski odziv

10Hz-40kHz

Maksimalna ulazna snaga

100mW

Težina pojedinačne jedinice

12.8 grama

Duljina kabla

120 cm

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top