FiiO BTR7 Lightning connector

 263.00

Slušanje glazbe u pokretu u najboljoj kvaliteti zapravo je vrlo jednostavno. S pravim slušalicama i prijenosnim Bluetooth pojačalom poput FiiO BTR7. Ne samo da nudi Bluetooth 5.1 i sve najnovije visokokvalitetne kodeke, već ima i integrirani USB DAC i uravnoteženu 4,4 milimetarsku utičnicu.

Ligthning Apple konektor

Unboxing video

BTR7 L-C Bluetooth Headphone Amplifier – poveznica na karakteristike

Dostupnost: Na zalihi

SKU: FO_BTR7_LC_B Kategorije: ,

BTR7 L-C je izgrađen oko dvostrukog (2x) ES9219C DAC chipa, i dolazi sa standardnim (single ended, 3.5mm) i balansiranim izlazom (4.4mm) za slušalice. Mogućnost pokretanja slušalica impedancije do 150 ohm-a (BALANSIRANI IZLAZ). Izlazno pojačalo je dvostuko THX_AAA_28 što garantira visoki odnos signal šum i mala izobličenja prilikom pogona bilo kojih slušalica. Bluetooth prijenos putem standarda: LDAC/AptX HD/AptX Adaptive i standardni AAC i SBC.

koji ima jaču sposobnost dekodiranja i bolju izvedbu koja osigurava visok SNR uz nisku potrošnju energije.
Dodana podrška za MQA, koja može otvoriti MQA trake na mobilnom telefonu. Kada radite s glazbenim aplikacijama koje podržavaju MQA, može postići 16x MQA odvijanje.

BTR7 L-C podržava prebacivanje na “USB Audio Adapter mode” (USB dongle) samo jednim pritiskom. Kada se uspostavi USB veza, BTR7 L-C će vas automatski zatražiti da uključite način rada “USB Audio Adapter”, koji isključuje punjenje i omogućuje da ga koristite kao audio dodatak za svoj telefon ili druge uređaje. Ako nema operacije unutar 15 sekundi, funkcija punjenja će ostati uključena.

 

Boja

Crna

Bluetooth

5.0

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top