-10%

Elac Debut ConneX DCB41

 499.00  449.00

Elac Debut ConneX DCB41 zvučnici definiraju koliko jednostavno može biti pružanje vrhunskog audio iskustva za filmove i glazbu. Sa širokim izborom ulaza (HDMI ARC, Analog/Phono, Optical, USB i Bluetooth) i usklađenim s optimalno dizajniranim drajverima i pojačalima, DCB41 pruža uistinu iznimno audio iskustvo. Reproducirajte svoju omiljenu glazbu ili podcast sa svog telefona, tableta ili računala koristeći Bluetooth. Kako bi se osigurala najbolja moguća kvaliteta, DCB41 ima aptX tehnologiju koja isporučuje pravi zvuk CD kvalitete s kompatibilnih telefona.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Obriši
SKU: EC_ARB51_p-1 Kategorije: , , Oznaka:

Fleksibilne mogućnosti povezivanja! Povežite se s gotovo svime sa širokim brojem opcija ulaza uključujući: HDMI ARC, USB Audio (PC/Mac), Bluetooth (aptX), Digital/Optical i Analog/Phono.
Elac Debut Connex zvučnici imaju dva ugrađena visokokvalitetna 50-vatna pojačala klase D ugrađena izravno u zvučnik i akustički usklađena s ConneX drajverima te dizajnirana su za hladan i učinkovit rad.

Elac Debut ConneX ima Elac-ov vlastiti XBass Enhancer, pružajući bolju ukupnu ekstenziju basa i izlaz (može se isključiti). Za bolje proširenje niže frekvencije i smanjenje buke ventilacije, bas refleksni priključak na DCB41 usmjeren je straga, u “S” konfiguraciji.

Ove zvučne kutije ne trebaju dodatnu opremu ili pojačalo i u kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Color

Black, Blue, Walnut, Orange

Vrsta

Bass Reflex / Powered

Frekvencijski odziv

50Hz—25, 000Hz

Ugrađena snaga pojačala

50 Watt x2

Viskotonac

3/4″ Soft Dome

Bas (Woofer)

4-1/2″ Polypropylene

Priključci

HDMI (ARC), USB (96kHz 24-Bit), Analog Line, Optical, Bluetooth (AptX)

Dimenzije

14 x 24.4 x 20.3 cm (svaki zvučnik)

Težina

3.5kg aktivni 3kg pasivni

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top