Elac Debut ConneX DCB41

Od:  499.00 (3,759.72 kn)

Elac Debut ConneX DCB41su aktivni zvučne kutije koje definiraju koliko jednostavno može biti pružanje vrhunskog audio iskustva za filmove i glazbu. Sa širokim izborom ulaza (HDMI ARC, Analog/Phono, Optical, USB i Bluetooth) i usklađenim s optimalno dizajniranim drajverima i pojačalima, DCB41 pruža uistinu iznimno audio iskustvo.

Obriši
SKU: EC_ARB51_p-1 Kategorije: , ,

Fleksibilne mogućnosti povezivanja! Povežite se s gotovo svime sa širokim brojem opcija ulaza uključujući: HDMI ARC, USB Audio (PC/Mac), Bluetooth (aptX), Digital/Optical i Analog/Phono.
Elac Debut Connex zvučnici imaju dva ugrađena visokokvalitetna 50-vatna pojačala klase D ugrađena izravno u zvučnik i akustički usklađena s ConneX drajverima te dizajnirana su za hladan i učinkovit rad.

Elac Debut ConneX ima Elac-ov vlastiti XBass Enhancer, pružajući bolju ukupnu ekstenziju basa i izlaz (može se isključiti). Za bolje proširenje niže frekvencije i smanjenje buke ventilacije, bas refleksni priključak na DCB41 usmjeren je straga, u “S” konfiguraciji.

Ove zvučne kutije ne trebaju dodatnu opremu ili pojačalo i u kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Color

Black, Blue, Walnut, Orange

Vrsta

Bass Reflex / Powered

Frekvencijski odziv

50Hz—25, 000Hz

Ugrađena snaga pojačala

50 Watt x2

Viskotonac

3/4″ Soft Dome

Bas (Woofer)

4-1/2″ Polypropylene

Priključci

HDMI (ARC), USB (96kHz 24-Bit), Analog Line, Optical, Bluetooth (AptX)

Dimenzije

14 x 24.4 x 20.3 cm (svaki zvučnik)

Težina

3.5kg aktivni 3kg pasivni

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top