-25%

Edifier S880DB

 330.50  247.87

Pomoću izlazne snage od 88 W RMS, Edifier S880DB ispunjava realističan glas i impresivan zvuk u svakom kutu vaše sobe. Kvalitetno drveno kućište minimalizira akustičnu rezonanciju i dodatno smanjuje izobličenje. Bluetooth V5.0 ima jaku razlučivost, stabilan prijenos, nisku potrošnju energije i široku namjenu korištenja, pružajući audio iskustvo visoke kvalitete. Dostupno je više sučelja za povezivanje s različitim audio izvorima. Uživajte u glazbi s AUX-a, PC-a, USB-a, OPT-a ili COX-a. Sa stražnjim gumbima i daljinskim upravljačem jednostavno upravljajte i uživajte u svim funkcijama. Dostupna su vam četiri unaprijed postavljena EQ-a koji odgovaraju vašim omiljenim glazbenim žanrovima.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Dostupnost: Na zalihi

SKU: ED_S880_DB_W Kategorije: , ,

HiFi stereo aktivni zvučnici studijske kvalitete, s Bluetooth spajanjem, s analognim RCA i digitalnim ulazima (opt.) Upravljanje je moguće putem lako dostupnih kontrola na stražnjoj strani zvučnika ili s daljinskom upravljačem koji dolazi uz zvučnike.Podesite kontrolu glasnoće, basa i visokih tonova pomoću gumba koji se nalaze na stražnjoj strani zvučnika s ugrađenim pojačalom.
Visokotonac veličine 19 mm i kupolastog oblika je izrađena od visoko poliranog titan-laminata. S880DB pruža vrlo osjetljivu i optimalnu rezoluciju sa svijetlim i čistim performansama. Edifier S880DB koristi 3,75-inčnu metalnu membranu srednjeg bas zvučnika. Aluminijski okvir omogućuje veću snagu i minimalne vibracije za crossover. To dovodi do iznimne oštre dinamike za S880DB. Uklonite potrebu za vanjskim pojačalom ili prijemnikom uz pomoć ugrađenog pojačala. Povežite se izravno na svoj izvor pomoću ovih zvučnika. U kutiji dolaze svi potrebni kablovi za njihovo spajanje na izvor po želji.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Frekvencijski odziv

55Hz-20KHz

SNR

≥85dBA

Osjetljivost

PC:800 mV ± 50 mV, AUX:600 mV ± 50 mV, OPT:400 mFFs ± 50 mFFs, BT: 600± 50 mFFs

Izlazna snaga

R/L(treble): 12W+12W R/L(deep bass) 32W+32W

Bas

94 mm

Visokotonac

19 mm, svilena kupola

Načini ulaza

Optical/AUX/Bluetooth/USB audio

Daljinski

Da

Dimenzija

178 × 127 × 241 mm

Težina

8 kg

Boja

Bijela, svijetlo smeđa

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top