Edifier G7 Gaming

 89.00

Edifier G7 Gaming slušalice pružaju izvanrednu audio kvalitetu s 96 kHz/24-bitnim visokom rezolucijom, dekodiranjem prijenosa i Hi-Res audio kvalitetom, osiguravajući uživljenje u igru. Jastučići za uši s hlađenim gel slojevima pružaju udobnost tijekom dugih igračkih serija oslobađajući znoj i toplinu. Opremljene ugrađenim 7.1 surround zvučnim čipom, pojačavaju igru s snažnim basovima i jasnim visokim tonovima. Kontrola na kabelu nudi glazbeni način rada, način rada za FPS igre i način rada za MOBA igre, osiguravajući visokokvalitetne zvukovne efekte za korake i komunikaciju. S mrežastim RGB LED dizajnom, Edifier G7 Gaming omogućuje prilagodbu s 16,8 milijuna boja kako bi se savršeno uklopio u vašu gaming postavu.

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Dostupnost: Na zalihi

SKU: ED_G7_G Kategorije: , , Oznake: ,

Edifier G7 Gaming slušalice – USB -HiRes Audio (24bit/96kHz) i 7.1 virtualni zvuk. Mogućnost postavljanja osobnih postavki zvuka. Color RGB osvjetljenje sa 16M RGB iluminacijom. Dvostruki mikrofoni za smanjenje šuma okoline i odličnu govornu komunikaciju.

Snažan bass i visoko kvalitetan zvuk iz slušalice sa 50mm titanijskim pogonom i neodymium magnetima. Ergonomski dizajn, konfor sa mekanim “ice-sense” ušnim naplatcima. Ugrađena Plug and Play USB zvučna kartica za HiFi digitalno dekodiranje 7.1 kanalnog zvuka iz kompjutera. Dvostruki visoko osjetljivi mikrofoni s uklanjanjem šuma okoline (Noise canceling) za izvrsnu recepciju govora. RGB sa 16.8M boja osvjetljenje za gaming doživljaj.

Na kabelu duljine 3.0m nalazi se upravljač s mute prekidačem za mikrofon i slušalice, te regulator glasnoće!

Ostale informacije možete pronaći na ovom linku

Frekvenciski raspon

20Hz -20kHz

Impedancija

40Ω

Maksimalna glasnoća

98 dB/mW

Težina

250g

Konektor

USB

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top