-10%

Benchmark AHB2

 3,703.00  3,341.50 (25,176.53 kn)

Benchmark AHB2 idealno odgovara ograničenjima performansi formata High-Resolution-Audio (HRA). Benchmarkovo AHB2 pojačalo snage pruža glazbene detalje bez uvođenja maskirnih efekata buke i izobličenja pojačala. Dinamički raspon AHB2 je 132 dB, što ga čini 10 do 30 dB tišim od nekih od najboljih pojačala snage referentne kvalitete.

Frekvencijski odziv AHB2 prelazi 200 kHz. Uz AHB2, otkrit ćete prethodno zanemarene nijanse, dinamiku i detalje u vašim omiljenim snimkama i iskusiti puni potencijal najnovijih 24-bitnih PCM i 1-bitnih DSD audio formata visoke razlučivosti

Link za dodatne informacije o specifikacijama!

Obriši
SKU: BM_AHB2_XX Kategorije: , ,

PROŽIVITE EMOCIJE
Glazbeni detalji i emocije zabilježeni na današnjim najboljim audio snimkama visoke rezolucije mogu se u potpunosti cijeniti samo kada je svaka komponenta u lancu signala sposobna za istinsku izvedbu visoke rezolucije. Pojačala su slaba karika u većini audio sustava. Većina pojačala snage dobro je usklađena s ograničenjima CD formata, ali su znatno manja od mogućnosti formata visoke razlučivosti. Nasuprot tome, revolucionarni AHB2 posebno je dizajniran za pružanje stvarnih performansi visoke razlučivosti.

ISPUNJAVANJE POTREBE ZA BOLJIM POJAČAVANJEM
Tehnologija D/A pretvorbe nadmašila je razvoj novih pojačala snage. To znači da je pojačalo postalo ograničavajući faktor u mnogim audio sustavima. Na primjer, šum i izobličenje koje proizvodi Benchmark DAC3 D/A pretvarač su 20 do 30 dB niži od onih koje proizvodi većina visokokvalitetnih pojačala snage. Do sada je to značilo da se DAC3 nije mogao u potpunosti cijeniti. Benchmark je odlučio riješiti ovaj problem stvaranjem pojačala koje odgovara performansama DAC3.

RADIKALNO DRUGAČIJE POJAČALO SNAGE
Morali smo gledati dalje od postojećih tehnologija pojačala i istražiti neka nova i radikalna rješenja. Tijekom naše potrage saznali smo za dva nova patenta za novu tehnologiju pojačala tvrtke THX. To je bila upravo tehnologija koja nam je trebala za izradu našeg novog pojačala.

AHB2 koristi novu i revolucionarnu THX-patentiranu AAA™ tehnologiju za gotovo uklanjanje svih oblika izobličenja. Ova tehnologija koristi ispravak pogreške za eliminiranje izobličenja koje inače proizvodi izlazni stupanj. Niti jedno drugo audio pojačalo nije ni blizu pružanju čiste, tihe i robusne snage AHB2.

TEŠKA OPTEREĆENJA ZVUČNIKA SLAŽE SE LAKO
Mnogi zvučnici imaju frekvencije na kojima njihova impedancija pada na razine koje su mnogo niže od “nominalne” impedancije. AHB2 s lakoćom upravlja teškim faznim kutovima i niskim impedancijama. Stereo opterećenja niska od 1,4 Ohma mogu se čisto dovesti do pune izlazne razine.

Većina pojačala snage proizvodi više razine izobličenja kada se impedancija opterećenja smanji. Nasuprot tome, sustav ispravljanja grešaka naprijed u AHB2 održava izlaz čistim pri vožnji teških tereta. AHB2 ne proizvodi gotovo nikakva mjerljiva izobličenja pri bilo kojem nazivnom opterećenju.

U našem nastojanju da napravimo ultimativno pojačalo, također smo se usredotočili na frekvencijski odziv, izlazni šum, pogonsku struju, faktor prigušenja i pouzdanost. Rezultat je pojačalo koje stoji glavom i ramenima iznad konkurencije.

DIZAJNIRANO, SASTAVLJENO I TESTIRANO U SAD-u

Ovaj Benchmark proizvod dizajniran je, sastavljen i testiran u SAD-u korištenjem američkih i uvezenih komponenti. Većina glavnih komponenti proizvodi se u SAD-u.

RECENZIJE

KONTINUIRANA PROSJEČNA IZLAZNA SNAGA

< 0,0003 % THD+N pri punoj nazivnoj snazi, 20 Hz do 20 kHz

100 W po kanalu na 8 Ohma, pogon oba kanala
130 W po kanalu na 6 Ohma, pogon oba kanala
190 W po kanalu u 4 Ohma, pogon oba kanala
240 W po kanalu u 3 Ohma, oba kanala upravljaju
200 W na 16 Ohma, premošteni mono
380 W na 8 Ohma, premošteni mono
480 W na 6 Ohma, premošteni mono

SNR & DINAMIČKI RASPON

Nazivni izlaz u odnosu na izlazni šum, ulazi kratko spojeni
132 dB A-ponderirano, stereo način rada
135 dB A-ponderirano, Mono način
130 dB bez težine, 20 Hz do 20 kHz, stereo način rada
133 dB neponderirano, 20 Hz do 20 kHz, mono način

THD+N

1 kHz, 80 kHz LPF, pri punom nazivnom izlazu u bilo kojem nazivnom opterećenju
< -118 dB (< 0,00013%), Stereo način rada
< -118 dB (< 0,00013%), Mono način rada

FREKVENCIJSKI ODZIV

Bolje od 0,1 Hz do 200 kHz, +0/-3 dB

FAKTOR PRIGUŠENJA

350 na 20 Hz, 8 Ohma
254 na 1 kHz, 8 Ohma
34 na 20 kHz, 8 Ohma
7 na 200 kHz, 8 Ohma

ZAŠTITNI KRUGOVI

Potpuno elektronički, bez releja
Mute sekvenciranje
Detekcija izobličenja
Detekcija kratkog spoja
Detekcija prekomjerne struje
Detekcija prekomjerne temperature
SOA otkrivanje (sigurno radno područje izlaznog uređaja)

front color

black, silver

Najniža cijena u posljednjih 30 dana
Scroll to Top